Förberedelser inför tatuering

För att få en uppfattning om dig och dina förväntningar på din nya tatuering, diskutera motiv samt ta en titt på ytan som ska tatueras vill vi gärna träffa dig vid ett tillfälle innan själva sittningen. Detta för att du ska få bästa omhändertagande och ett hållbart resultat. Kontakta oss gärna för att boka in en första tid eller om du har några frågor.

Första mötet

Vid första mötet gör vi en bedömning av hur länge det kan tänkas ta samt fastställer plats, storlek, färger och andra detaljer. Därefter går det också att lämna en prisuppskattning så att du i förväg får en uppfattning om vad din tatuering kommer att kosta. 

Innan tatueringstillfället

Innan du tatuerar dig, tänk på att tatueringen inte bör utsättas för sol och bad, så om du har en semester planerad är det bättre att vänta till ett par veckor efter att du kommit hem. Kom ej till tatueringsstudion om du känner dig sjuk eller har sjukdomssymtom.

Kom nykter, mätt och utvilad

Alkoholpåverkade personer tatueras inte. Och genom att vara utvilad samt ha ätit och druckit ordentligt så blir tatueringsprocessen lättare för kroppen att hantera.

Tatueringstillfället

När du sedan kommer till oss för att få din tatuering är det smidigt att sätta igång på grund av det inledande mötet. Du placeras på en brits eller i en stol och efter att du och din tatuerare är helt överens om placering och storlek så börjar vi. När vi är klara får du tydliga skötselråd om hur tatueringen ska skyddas och hanteras den första tidsperioden.

Du är alltid välkommen att återkomma om du har andra funderingar.

tatuering
Välkommen till din tatuerare i Stockholm