Om oss

En erfaren tatueringsstudio i hjärtat av Södermalm

Fokus för verksamheten är renlighet, kreativitet, kundkontakten och konsten. 

Utöver dessa grundläggande förutsättningar för en bra studio är vår värdegrund viktig för oss. Tatueringar är ett intresse som många har gemensamt, oavsett hudton, sexualitet, tro, funktionsvariationer eller samhällsklass.

På Huckleberry Tattoo är människor från olika walks of life lika mycket värda och behandlas därefter. För oss är det av största vikt att kunden känner sig sedd, förstådd och välkommen. Vi gör däremot inte plats för rasism, sexism, homofobi eller andra smala och diskriminerande värderingar, så lämna dem hemma, eller ännu hellre på soptippen, innan du kommer på besök till oss.

Huckleberry Tattoo

När du besöker oss får du möjlighet att diskutera och resonera kring vad som är vackert och meningsfullt som motiv för just dig. Vi är sju tatuerare med olika stilar och inriktningar, men gemensamt för oss alla är engagemang, noggrannhet och en stark känsla för estetik.

Vi hoppas att du kommer att hitta både en tatuerare och ett uttryck som passar just dig och dina önskemål. En tatuering ska vara för livet - känslan efteråt ska vara 100% tillfredsställelse och glädje över det konstverk du har förvärvat.

Varmt välkommen till Huckleberry Tattoo, vem du än är – hos oss hittar du rätt.

Vi är sju erfarna tatuerare med fokus på renlighet, kreativitet, kundkontakt och konst